O le Fusi ma le Auala: Galulue, Felagolagomaʻi ma Manumalo
tala fou

tala fou

Top 10 kamupani biotech lalolagi

1. Roche Holding AG: Roche Pharmaceuticals o se tasi o kamupani sili ona tele i le lalolagi biotechnology, ofisa autu i Suiselani.O loʻo taulaʻi le kamupani i le atinaʻeina ma le faʻatau atu o vailaʻau faʻatau, e aofia ai vailaʻau, faʻamaʻi faʻamaʻi ma masini faʻafomaʻi.Roche Pharmaceuticals e tele suʻesuʻega ma mea fou i le kanesa, faʻamaʻi cardiovascular, faʻamaʻi pipisi ma isi vaega.

2. Johnson & Johnson: Johnson & Johnson ose kamupani fa'atekonolosi fa'atekonolosi fa'amalo fa'auluulu i le Iunaite Setete.O loʻo faʻagaoioia le kamupani i le tele o pisinisi, e aofia ai vailaʻau, masini faʻafomaʻi, ma oloa faʻatau.O su'esu'ega ma atina'e a Johnson & Johnson ile biotechnology e tele vaega e pei ole biopharmaceuticals, gene therapy, ma biomaterials.

Top 10 Global Biotech Kamupani1

3. Sanofi: O le Sanofi ose kamupani fa'akomepiuta fa'alelalolagi o lo'o fa'auluulu i Farani.O loʻo taulaʻi le kamupani i le atinaʻeina ma le maketiina o vailaʻau i le tele o vaega faʻafomaʻi, e pei o maʻi cardiovascular, maʻi suka, kanesa, ma immunology.O Sanofi e tele su'esu'ega ma atina'e poto masani ma fa'afouga i le matata o le biotechnology.

4. Celgene: O Celgene o se kamupani fa'akomepiuta fa'a-usi a Amerika e taula'i i le su'esu'ega ma le atina'eina o togafitiga fa'afoma'i fou.E tele su'esu'ega ma laina oloa a le kamupani i vaega ole hematologic oncology, immunology, ma le mumū.

5. Merck & Co., Inc. : O Merck ose kamupani fa'asalalau fa'alaua'itele o lo'o fa'auluulu i le Iunaite Setete ma o se tasi o kamupani fa'afoma'i tele i le lalolagi.O lo'o iai le tele o su'esu'ega ma atina'e a le kamupani i le matata o le biotechnology, e aofia ai vaila'au fa'ama'i fa'ama'i, vaila'au fa'ama'i ma tui.

6. Novartis AG: O Franz o se kamupani fa'alesoifua maloloina i le lalolagi atoa o lo'o fa'auluulu i Suiselani, e fa'atatau i le atina'eina, gaosiga ma le maketiina o vaila'au.E tele su'esu'ega ma fa'afouga a le kamupani i biotechnology, e aofia ai le fa'ama'iina o le kenera, meaola fa'aola, ma togafitiga o le kanesa.

7. Abbott Laboratories: Abbott Laboratories o se masini faʻafomaʻi ma faʻataʻitaʻiga reagent kamupani faʻavae i le Iunaite Setete.O lo'o i ai i le kamupani le tele o poloketi R&D i le matata o le biotechnology, e aofia ai le fa'asologa o kenera, fa'ata'ita'iga mole, ma tekonolosi biochip.

8. Pfizer Inc. : O le Pfizer ose kamupani fa'afoma'i fa'alelalolagi o lo'o fa'auluulu i le Iunaite Setete o lo'o taula'i ile atina'eina ma le maketiina o vaila'au fou.E tele su'esu'ega ma laina oloa a le kamupani i le biotechnology, e aofia ai le fa'ama'iina o kenera, vaila'au fa'ama'i, ma meaola fa'aola.

9. Allergan: Alcon o se kamupani fa'afoma'i i le lalolagi atoa o lo'o fa'auluulu i Aialani, fa'apitoa i le atina'eina ma le maketiina o mea mata'utia ma mea teuteu.O lo'o i ai i le kamupani le tele o poloketi fou i le matata o biotechnology, e pei o le fa'ata'ita'iga o gene ma mea fa'aola.

10. Medtronic: Medtronic o se kamupani fa'atekonolosi fa'afoma'i fa'avae Aialani e taula'i i le atina'eina ma le fa'atau atu o masini fa'afoma'i ma fofo.O lo'o iai le tele o su'esu'ega ma atina'e galuega a le kamupani i le matata o le biotechnology, e aofia ai le fa'ama'iina o kenera, biomaterials ma biosensor technology.


Taimi meli: Sep-28-2023